Bonvita blev etableret i København i 1987 og repræsenterer i dag et bredt udvalg af mærker inden for mode-, sports- og outdoor-segmentet i de nordiske lande. Bonvita ejer desuden en række mærker.

Bonvita er en førende nordisk multibrand distributør af internationale sko- og tøjmærker.  Bonvita repræsenterer et bredt udvalg af mærker inden for mode-, sports- og outdoor-segmentet i de nordiske lande. Bonvita ejer desuden en række mærker.

Bonvita er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland med et team af kompetente medarbejdere inden for salg, PR/marketing, design, kundeservice, lager og logistik. Bonvita har et stærkt og voksende netværk af forhandlere i sko-, sports- og modesegmentet i alle de nordiske lande. Kernen i Bonvita er entreprenørånd og talent for at spotte nye internationale trends samt opbygge mærker.

Det er Bonvitas ambition hver dag at styrke og udvikle vores mærker gennem unik indsigt i de kreative og socioøkonomiske tendenser i vores markeder. Denne energi og fælles virkelyst driver hver eneste medarbejder og firmaet som helhed. Bonvita blev etableret i København i 1987 af Henrik Hammer, som er ejer og administrerende direktør for firmaet.

info@bonvita.dk
+45 38 400 700