I Bonvita giver vi dig mulighed for at arbejde selvstændigt og udvikle dig såvel fagligt som personligt. Kulturen er uformel, præget af mange unge medarbejdere og et fladt organisationshierarki.

At arbejde hos Bonvita er spændende, udfordrende og afvekslende. Vi tilbyder dig en arbejdsplads med gode rammer og forventer samtidig, at du yder dit bedste. Du vil opleve, at alle medarbejdere er drevet af lysten til at efterleve visionen om at være den ledende distributør af internationale skomærker i Norden. Vi er et effektivt team med et fladt organisationshierarki. Kulturen er uformel og præget af mange unge medarbejdere med en ligefrem omgangstone. I Bonvita giver vi dig mulighed for at arbejde selvstændigt og udvikle dig såvel fagligt som personligt.

LEDIGE JOBS
Vi søger lige nu en erfaren Brand & Marketing manager.
Download jobopslaget her:

SØG UOPFORDRET
Vi har løbende brug for dygtige med- arbejdere. Så brænder du for sko og for at sætte dit præg på en moderne handelsvirksomhed i en organisation med plads til at udvikle sig, så mod- tager vi gerne din uopfordrede ansøg- ning sammen med dit CV.

job@bonvita.dk